Bu hafta yurt içinde işsizlik oranı ile tüketici güven endeksi verileri açıklanacak. Yurt dışında ise ABD'de FOMC toplantı tutanakları, S&P Global PMI imalat-imalat dışı, tüketici güven endeksi, Jackson Hole Sempozyumu ile Fed Başkanı Powell’ın gerçekleştireceği konuşma piyasaların odağında olacak. Avro Bölgesi'nde ise enflasyon verileri, HCOB PMI imalat-imalat dışı ile tüketici güven endeksi takip edilecek.
Endeks yeni haftaya alıcılı bir başlangıç yaptı. Endekste kısa vadede kar realizasyonları ile beraber pozitif seyrin devam etmesini bekliyoruz. Endekste yükselişlerde 11.000 seviyesinin üstünde kalıcılık sağlanırsa 11.100-11.250 bölgesi endeksin hedef bölgesi olarak takip edilecektir. Olası gerilemelerde ise 10.800-10.700 bölgesinin üstünde kalıcılık sağlanması önemle takip edilmelidir.
Hisse senedi, Forex, VİOP, Kurumsal Finansman, Sabit Gelirli Menkul Kıymetler ve Repo hakkında güncel veri ve analizler hakkında sürekli bilgilendirilmek istiyorsanız e-bültenimize üye olun.